Košarica je prazna.


UV šeširi i kape, kao i majice s UV zaštitom nude jedan od najboljih mogućih načina zaštite od štetnih sunčevih zraka, pružaju izuzetnu sigurnost, postojanost, visoke zaštitne faktore (UPF 40+), povoljnu mikroklimu i omogućavaju duži boravak na otvorenom.

Napravljeni su od tkanina koje sprečavaju 99% svih štetnih UVA i UVB zraka. Zaštita je utkana u niti, te je trajna i ne ispire se. Zaštitni faktori UPF 40+ jednaki su kremama za zaštitu od sunca, ali ih ne morate ponovno nanositi, već ih je dovoljno obući, a zaštita je stalna i trajna.

CAREWEAR UV proizvodi zadavoljavaju standarde o minimalnom zaštitnom faktoru koji takva odjeća mora imati po europskim normama koje je Hrvatska usvojila (HRN EN 13758-1 i HRN EN 13758-2), a ujedno su moderni, prozračni i jednostavni za održavanje.

Ovi proizvodi nude sigurnost i slobodu tijekom aktivnog boravka na otvorenom, a prilikom nošenja stvaraju osjećaj ugode i hlade, te štite od štetnog UV zračenja.

Odjeća s UV zaštitom

Baby (bijela)

baby-bijela

Lagani šešir za bebe s UV zaštitom.

Cijena: 99,00 kn

Opširnije

Basic (bijela)

basic-bijela

Šešir s UV zaštitom s elastičnom trakom …

Cijena: 119,00 kn

Opširnije

Active (bijela)

active-bijela4

Šilt kapa s UV zaštitom s plaštom za …

Cijena: 119,00 kn

Opširnije

Active (pijesak)

active-pijesak6

Šilt kapa s UV zaštitom s plaštom za …

Cijena: 119,00 kn

Opširnije

Basic (pijesak)

basic-pijesak

Šešir s UV zaštitom s elastičnom trakom …

Cijena: 119,00 kn

Opširnije

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite Uvjeti korištenja