Košarica je prazna.

Sling marama - terra

Lanena nosiljka za bebe i djecu.
terra
sling_lan_terra
Osnovna cijena: 330,00 kn
Cijena: 264,00 kn

Jednobojne lanene sling marame izrađene su od kvalitetnog i čvrstog belgijskog lana, u nijansama prikladnim za mame i tate.

Sling nosiljke najpogodnije su za djecu od navršenih 6 mjeseci (kad dijete počinje samostalno sjediti), a mogu se koristiti i ranije. Nosiljku možete koristiti dugo, uobičajena preporuka je do 20-ak kilograma ili 3 godine, a najviše ovisi o vašim mogućnostima nošenja.

Bliskim kontaktom stvara se povezanost između roditelja i djeteta, a dijete dobiva potrebnu sigurnost. Sling marama omogućuje bliskost uz slobodu kretanja i ugodu za oboje. Sa slingom ćete dobro izgledati, a i vi i dijete još ćete se i bolje osjećati.

Sling nosiljka praktično je svakodnevno rješenje za kuću i šetnje te vam omogućuje odlazak tamo gdje kolica nisu praktična. No najvažnije od svega je da djeca vole biti nošena. Nošenjem je dijete uključeno u svakodnevni život i uči na praktičnim primjerima. U slingu dijete možete i dojiti, a ako se dijete umori može spavati dok vi nastavljate s aktivnostima.

Lan je prirodan prozračni materijal, idealan za toplo doba godine.


Karakteristike

  • Idealna za ljeto
  • Udobna i jednostavna za korištenje
  • Najpogodnija za djecu od navršenih 6 mjeseci, a može se koristiti i ranije.
  • Aluminijski ringovi izrađeni namjenski za sling marame čvrsti su i netoksični.
  • Sling se nosi preko lijevog ili desnog ramena, a široko raspoređena tkanina na leđima omogućuje da se težina rasporedi na cijelo tijelo, dok su ruke slobodne.
  • Zatezanjem repa i rubova slinga ispod ringova osiguravate udoban i siguran položaj za nošenje.

Održavanje

  • Prati u perilici na programu za osjetljivo rublje, bez omekšivača kako tkanina ne bi klizila kroz ringove.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više informacija. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite Uvjeti korištenja